Vad för sorts städhjälp behöver er förening?

En del av de kompletterande tjänster som vi erbjuder utöver trappstädning inkluderar de i rutorna nedan.

services_icon1

Fönsterputs

Trött på att gå förbi smutsiga fönster? Vi har lösningen! Vår professionella fönsterputsare har jobbat hos oss i över 18 år och när han utfört er fönsterputs får ni skinande blanka fönster och kan gå förbi era fönster med stolthet. Vi sätter alltid fasta priser med konkurrenskraftiga priser till er som avtalskund.

services_icon1

Entrémattor och mattvätt

Vi erbjuder miljövänliga entrémattor med bytesservice och även tvätt av era befintliga gångmattor, trappmattor, hissmattor. Entrémattor bra att ha för att det stoppar grus, sand, smuts och fukt i trapphuset, golvslitaget minskar och därmed ser det fräschare ut i trapphuset.

 

services_icon1.png

Storstädning

Vi rekommenderar att man kompletterar vanlig trappstädning med storstädning ibland för att hålla fastigheten fräsch. Vi utför många olika tjänster såsom rengöring av snickerier (lägenhets dörrar lister mm), hissgaller, väggar, lampor, mässing, storstädning av tvättstuga och i princip allt du kan tänka dig.

services_icon1

Golvvård

Professionell utförd golvvård förlänger golvets livslängd i fastigheten, det känns lyxigare och det blir mer lättskött i den veckovisa städningen. Vi polish behandlar inte golvet, polish ser glansigt ut ett tag men det förstör samtidigt golvmaterialet.