Trappstädning för bostadsrättsföreningar i Stockholm

En trappstädning som går på djupet

Allmänna utrymmen, inklusive trapphus, är förstås i större behov av städning än vad som är fallet med privata. Det beror på att det rör sig fler människor där vilket också leder till att det lättare och snabbare blir stökigt.

När det kommer till trappstädning kan du på grund av det anlita oss på en regelbunden basis. Precis som andra typer av städning räcker det förstås inte med att städa trapphuset en gång, utan det måste göras ofta, ännu oftare än vad som är fallet med många andra sorters städarbeten eftersom det alltså rör sig mycket folk i ett trapphus. Hur ofta du vill att vi ska komma och städa i ditt trapphus är det förstås du själv som bestämmer. För att kunna hålla det rent och fräscht rekommenderar vi dig dock att låta oss komma och städa minst en gång i veckan. Det är ett utmärkt sätt att göra hela fastigheten trevligare för alla de boende på! Du kan dessutom känna dig trygg i det faktum att vi har full koll på vad vi sysslar med eftersom vi varit verksamma inom branschen i mer än 10 år!

Så städar vi

Vi är ytterst noggranna och tar även de allra minsta detaljerna i beaktning när vi utför en trappstädning. Vi strävar alltid efter perfektion och nöjer oss inte förrän vi med gott samvete kan säga att vi verkligen gjort precis allt vi kan för att rengöra ditt trapphus så omfattande som möjligt.

För att kunna uppnå detta mål använder vi oss först och främst alltid av rent vatten samt flera moppar. Vi väljer också rengöringsmedel som passar allra bäst för just det underlag det gäller. Sist men inte minst är vi även noggranna med att torka efter oss, framför allt under vinterhalvåret. Då kommer det nämligen lätt in mycket slask, grus och vatten i ett trapphus.

När det kommer till våra rengöringsmedel nöjer vi oss inte heller bara med de allra bästa, utan använder oss dessutom enbart av miljövänliga sådana. Vi är nämligen en städfirma som värnar om miljön och strävar efter att dra vårt strå till stacken så mycket vi kan i kampen för klimatet!

Trappstädning för kunder i Stockholm

Ge ett bra förstaintryck

När man besöker en fastighet för första gången är fasaden det första intrycket man får av den. Det andra är trapphuset. Det är därför viktigt att både fasaden och trapphuset är i ett gott skick. Det är något som vi kan hjälpa dig med när det kommer till trapphuset.

Genom att utföra en ytterst noggrann trappstädning kan vi få ditt trapphus rent och fräscht samt välkomnande för samtliga besökare. Det bidrar till att de kan få ett bra intryck av fastigheten ifråga istället för ett negativt. Det gör även trapphuset till en trevligare plats, både för besökare och de som bor i den!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify