Vi är Figo Fastighetsservice AB

Vi på Figo Fastighetsservice AB är en städfirma som erbjuder våra tjänster till dig som bor eller verkar i Stockholm med omnejd. Vi kan förse dig med flera olika typer av städhjälp. Detta kan handla om allt från butikstädning och städning av förskolor till kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning och även snöröjning. Oavsett vilken typ av städhjälp du behöver är du därför varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att få höra från dig så att vi kan ge dig den hjälp du behöver.

Vi har förmånliga priser

Vi på Figo Fastighetsservice AB är även ett företag med mycket förmånliga priser. Oss kan du därför få förstklassig städhjälp av utan att det för den sakens skull ska behöva kosta dig mycket pengar.

Vi tänker på miljön

Vi på Figo Fastighetsservice AB är också ett företag som värnar om miljön. Det gör vi bland annat genom att bara använda oss av miljövänliga rengöringsmedel. Vi är dessutom ett företag som källsorterar och återvinner i största möjliga mån. Vi försöker även alltid att hålla våra utsläpp på så låga nivåer som möjligt.