Trappstädning för fastigheter i Stockholm

Mickes fönsterputs och städ AB

Välkommen till Mickes fönsterputs och städ AB! Vi är ett familjeföretag som har mer än 20 års erfarenhet som verksamma inom städbranschen. Hos oss arbetar en grupp ytterst kompetenta lokalvårdare som erbjuder flera olika typer av städtjänster till främst bostadsrättsföreningar. Det inkluderar vanlig trappstädning men även kompletterande tjänster som fönsterputs, mattvätt av entrémattor och andra sorter, storstädning av era allmäna utrymmen samt rengöring av väggar och hissgaller. Vilken av dessa tjänster du än är intresserad av behöver du bara kontakta oss så kommer vi se till att ge dig precis den hjälp du är ute efter!

Eftersom vi är ett familjeföretag kan vi också förse våra kunder med en mer personlig service. Vi tar oss helt enkelt tid med alla våra klienter och lär gärna känna dem på ett personligt plan. Dessutom strävar vi alltid efter att kunna förse dem med samma lokalvårdare vid varje städtillfälle eftersom det kan kännas mer bekvämt än att släppa in en främling i sitt hem eller fastighet!

Verksamma i hela Stockholmsområdet

Vi på Mickes fönsterputs och städ AB är verksamma i alla delar av Stockholmsområdet. Med detta menar vi att du som kund inte behöver vara baserad i en viss del av staden med omnejd för att kunna anlita oss, utan vi kommer mer än gärna och städar hos dig oavsett var i regionen du bor eller verkar någonstans. Vi kan denna del av landet innan och ut och tar oss därför enkelt runt i den. Sist men inte minst spelar det inte heller någon roll om du finns nära eller långt bort från oss. Vi har inget emot att färdas en bit för att kunna förse våra kunder med städhjälp!

Trappstädning för fastighetsskötare i Stockholm

Vår adress

Vi på Mickes fönsterputs och städ AB har Pelles väg 13B i Tyresö som vår adress. Härifrån utgår vi och erbjuder våra tjänster till kunder över alla delar av Stockholmsområdet. Är du baserad i denna del av Sverige och intresserad av våra tjänster? Tveka då inte på att kontakta oss redan idag. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify