Om oss

Vi är ett noggrant och hårt arbetande städbolag som specialiserar oss bland annat i Stockholm på trappstädning i olika typer av fastigheter, inte minst flerbostadshus där många hushåll delar samma utrymme i trapphuset. Det blir snabbt både smutsigt och ofräscht i ett trapphus, speciellt under vinterhalvåret, vilket gör det nödvändigt att rengöra trapphuset ofta och kontinuerligt. På så sätt förebygger man också på ett effektivt sätt slitage och trapphuset behåller sitt goda skick längre.

Detta erbjuder vi dig

Vi kan erbjuda dig högkvalitativ och noggrann städning och rengöring i de gemensamma utrymmena i dina fastigheter. Våra städare har många års erfarenhet och vet vad som krävs för att både fastighetsägare och boende ska vara nöjda med städningen och trivas i sina gemensamma ytor. Ett rent och fräscht trapphus kommer bidra till nöjdare hyresgäster eller bostadsägare och i förlängningen färre konflikter er emellan.

Kontakta oss om du behöver hjälp med städning

Har du letat efter en pålitlig städservice behöver du inte leta längre. Vi är öppna för nya projekt, oavsett om du önskar vår hjälp i en fastighet eller flera sådana. Till ett rimligt pris som passar din plånbok får du ett skinande rent trapphus med glada boenden i huset. Det är helt upp till er hur ofta ni önskar städning och tillsammans gör vi upp ett schema som du känner dig trygg och tillfreds med. Du är välkommen att höra av dig till oss för att höra mer om hur vi förvandlar ett smutsigt och slitet trapphus till en ren, välkomnande och hoppingivande entré!